Normalvy MARC-vy ISBD-vy

En shopaholic i väntans tider / Sophie Kinsella ; översättning: Elisabet Fredholm.

Av: Kinsella, Sophie.
Materialtyp: materialTypeLabelBokFörläggare: Damm ISBN: 91-7351-423-3; 978-91-7351-423-1.Uniform titles: Shopaholic & baby. Ämnen: Kvinnor | äktenskap | Graviditeter | KonsumtionGenre/form:Chick lit. | Skönlitteratur. | Romaner.Other classification: Hcee.01 Sammanfattning: Femte boken om Becky Bloomwood. Nu är Becky gravid och har kommit på att shopping är den bästa metoden mot illamående. Det är så mycket som behövs till ett barn och allt måste vara perfekt: barnrummet, barnvagnen, gynekologen, sjukhuset, kläderna. Men Luke verkar inte vara lika engagerad som Becky.
Listor som exemplaret finns i: _Dublettposter
    medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Exemplartyp Hembibliotek Samling Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Karlsborg bibliotek
Skönlitteratur
Vuxen Hce (Liknande titlar) Tillgängliga 20536061446CF
Antal beställningar: 0

Första svenska upplaga 2009.

Angående författarens härmed sammanhängande verk se: En shopaholics bekännelser.

Femte boken om Becky Bloomwood. Nu är Becky gravid och har kommit på att shopping är den bästa metoden mot illamående. Det är så mycket som behövs till ett barn och allt måste vara perfekt: barnrummet, barnvagnen, gynekologen, sjukhuset, kläderna. Men Luke verkar inte vara lika engagerad som Becky.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek