Bästa hälsningar, Britta : goda ord för livsresan från en vän / Britta Bolmenäs.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Örebro : Marcus förlag, [2020]Manufacturer: 2020Description: 199 sidor 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179997007
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 242 23/swe
Other classification:
  • Ci
Summary: Hej! Ibland är mitt liv rätt rörigt. Inte alls instagramvänligt. Sådana dagar behöver jag en vän att luta mig mot. Ni vet, någon som säger att jag duger som jag är och att det är okej om livspusselbitarna inte ligger precis rätt. Den här boken är för oss som inte alltid får ihop det. Vi som behöver bli påminda om att vi är älskade och att allt kommer bli bra till slut. Bästa hälsningar, din vän Britta Britta Bolmenäs skriver berörande och hjärtevärmande om vardagens utmaningar, den viktiga vänskapen och varför det aldrig är kört. Med humor och bråddjupt allvar skriver Bolmenäs fram en sorts kärlekens vägvisare för livets små och stora vägval, ett förhållningssätt till sig själv och andra. En träffsäker, lättillgänglig bok med hög igenkänningsfaktor, fylld med personliga texter om förtröstan och tro, tillit och tvivel. Britta Bolmenäs är teolog, pastor och ofta anlitad talare. Bästa hälsningar, Britta är hennes första bok.
Item type: Bok
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Töreboda bibliotek Facklitteratur Vuxen Ci Available 45505824049DA
Total holds: 0

Hej! Ibland är mitt liv rätt rörigt. Inte alls instagramvänligt. Sådana dagar behöver jag en vän att luta mig mot. Ni vet, någon som säger att jag duger som jag är och att det är okej om livspusselbitarna inte ligger precis rätt. Den här boken är för oss som inte alltid får ihop det. Vi som behöver bli påminda om att vi är älskade och att allt kommer bli bra till slut. Bästa hälsningar, din vän Britta Britta Bolmenäs skriver berörande och hjärtevärmande om vardagens utmaningar, den viktiga vänskapen och varför det aldrig är kört. Med humor och bråddjupt allvar skriver Bolmenäs fram en sorts kärlekens vägvisare för livets små och stora vägval, ett förhållningssätt till sig själv och andra. En träffsäker, lättillgänglig bok med hög igenkänningsfaktor, fylld med personliga texter om förtröstan och tro, tillit och tvivel. Britta Bolmenäs är teolog, pastor och ofta anlitad talare. Bästa hälsningar, Britta är hennes första bok.