Frank grön : naturkunskap 2 / Gunnar Björndahl, Johan Castenfors, Birgitta Landgren.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, [2022]Manufacturer: 2022Edition: Andra upplaganDescription: 328 sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789147147076
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 500 23/swe
Other classification:
  • U
Summary: Frank är en heltäckande serie i naturkunskap kurs 1b, 1a1 och 2 för gymnasium och vuxenutbildning, som passar alla. Texterna har till syfte att få eleverna medvetna om vilken betydelse naturvetenskaperna har för samhället och samhällsutvecklingen. Fokus ligger på miljö- och energifrågor samt på livsstil och hälsa, och vad detta betyder både för individen och för samhället. På perspektivsidorna finns gott om möjlighet till fördjupning och breddning. Variationen här är stor, med syfte att det alltid ska finnas någonting som väcker den enskilda elevens intresse.
Item type: Bok
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Töreboda bibliotek Facklitteratur Vuxen U Available 455059060287C
Total holds: 0

Frank är en heltäckande serie i naturkunskap kurs 1b, 1a1 och 2 för gymnasium och vuxenutbildning, som passar alla. Texterna har till syfte att få eleverna medvetna om vilken betydelse naturvetenskaperna har för samhället och samhällsutvecklingen. Fokus ligger på miljö- och energifrågor samt på livsstil och hälsa, och vad detta betyder både för individen och för samhället. På perspektivsidorna finns gott om möjlighet till fördjupning och breddning. Variationen här är stor, med syfte att det alltid ska finnas någonting som väcker den enskilda elevens intresse.

För gymnasiskolan och komvux