Image from Google Jackets

Resa sig ur askan : spänningsroman / Eva Gussarsson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Lava förlag, [2023]Copyright date: ©2023Description: 349 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189723054
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Lungorna höll på att sprängas. Men om hon andades skulle trollsländan flyga. Det ryckte i den långsträckta kroppen, i de tunna vingarna. Som om något i dess väsen hela tiden var på helspänn. Så exploderade tystnaden av ett skrik. På en nedgången herrgård långt inne i de småländska skogarna kämpar medelålders, blomsterälskande Marilyn för att få till ett nytt liv med sin sonson Oscar och den unga kvinnan som kallar sig Felicity. Felicity kan inte glömma sitt förflutna. Mannen som gjorde henne illa, som lovade att aldrig släppa henne fri. Ska han hålla sitt löfte? Hon går längre och längre in i skogen, lär känna den, dess mysterier. Bara i skogen känner hon sig trygg. När ett skrik en dag skär sönder tystnaden är det ett eko från det förflutna. Det finns något där ute. Något eller någon som väntar på henne. "Resa sig ur askan" är en berättelse om vänskap och längtan, om snåriga relationer och drömmar, om kvinnor som ger igen.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker maj 2023
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Älgarås bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 4550511775755
Bok Mariestads bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-07-06 455051588697B
Bok Tidaholms bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-06-19 45505158906A7
Total holds: 0

Originalupplaga 2023

Lungorna höll på att sprängas. Men om hon andades skulle trollsländan flyga. Det ryckte i den långsträckta kroppen, i de tunna vingarna. Som om något i dess väsen hela tiden var på helspänn. Så exploderade tystnaden av ett skrik. På en nedgången herrgård långt inne i de småländska skogarna kämpar medelålders, blomsterälskande Marilyn för att få till ett nytt liv med sin sonson Oscar och den unga kvinnan som kallar sig Felicity. Felicity kan inte glömma sitt förflutna. Mannen som gjorde henne illa, som lovade att aldrig släppa henne fri. Ska han hålla sitt löfte? Hon går längre och längre in i skogen, lär känna den, dess mysterier. Bara i skogen känner hon sig trygg. När ett skrik en dag skär sönder tystnaden är det ett eko från det förflutna. Det finns något där ute. Något eller någon som väntar på henne. "Resa sig ur askan" är en berättelse om vänskap och längtan, om snåriga relationer och drömmar, om kvinnor som ger igen.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek