Image from Google Jackets

Cirkelns fyra hörn : roman / Jerker Virdborg.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2023]Manufacturer: 2023Description: 257 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100199074
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Redan på torsdagen hade pappa över telefon meddelat mig att nu, nu skulle det bli av.”På söndag. Lite efter frukost.”Vad vi skulle göra ville han inte berätta men sedan ett par veckor tillbaka hade han låtit mig förstå att någonting var i görningen.En man får en oväntad present av sin pappa. Överraskningen visar sig leda långt ner i Stockholms okända historia. Men gradvis framgår det att spåren från det förflutna inte helt stämmer. Samtidigt avslöjar pappan en privat och skakande berättelse som tvingar sonen att spetsa öronen till det yttersta. Cirkelns fyra hörn är en roman om minne, historieskrivning och arv, spännande och klaustrofobisk i en stil som Jerker Virdborg behärskar som ingen annan.[Bokinfo]Summary: Redan på torsdagen hade pappa över telefon meddelat mig att nu, nu skulle det bli av. ”På söndag. Lite efter frukost.” Vad vi skulle göra ville han inte berätta men sedan ett par veckor tillbaka hade han låtit mig förstå att någonting var i görningen. En man får en oväntad present av sin pappa. Överraskningen visar sig leda långt ner i Stockholms okända historia. Men gradvis framgår det att spåren från det förflutna inte helt stämmer. Samtidigt avslöjar pappan en privat och skakande berättelse som tvingar sonen att spetsa öronen till det yttersta. Cirkelns fyra hörn är en roman om minne, historieskrivning och arv, spännande och klaustrofobisk i en stil som Jerker Virdborg behärskar som ingen annan.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker april 2023
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skövde stadsbibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 455052862390A
Bok Tidaholms bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 4550520698925
Bok Töreboda bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 45505157288CA
Total holds: 0

Originalupplaga 2023

Redan på torsdagen hade pappa över telefon meddelat mig att nu, nu skulle det bli av.”På söndag. Lite efter frukost.”Vad vi skulle göra ville han inte berätta men sedan ett par veckor tillbaka hade han låtit mig förstå att någonting var i görningen.En man får en oväntad present av sin pappa. Överraskningen visar sig leda långt ner i Stockholms okända historia. Men gradvis framgår det att spåren från det förflutna inte helt stämmer. Samtidigt avslöjar pappan en privat och skakande berättelse som tvingar sonen att spetsa öronen till det yttersta. Cirkelns fyra hörn är en roman om minne, historieskrivning och arv, spännande och klaustrofobisk i en stil som Jerker Virdborg behärskar som ingen annan.[Bokinfo]

Redan på torsdagen hade pappa över telefon meddelat mig att nu, nu skulle det bli av. ”På söndag. Lite efter frukost.” Vad vi skulle göra ville han inte berätta men sedan ett par veckor tillbaka hade han låtit mig förstå att någonting var i görningen. En man får en oväntad present av sin pappa. Överraskningen visar sig leda långt ner i Stockholms okända historia. Men gradvis framgår det att spåren från det förflutna inte helt stämmer. Samtidigt avslöjar pappan en privat och skakande berättelse som tvingar sonen att spetsa öronen till det yttersta. Cirkelns fyra hörn är en roman om minne, historieskrivning och arv, spännande och klaustrofobisk i en stil som Jerker Virdborg behärskar som ingen annan.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek