Alla tre får plåster / Maria Nilsson Thore.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Ekorrböcker | Alla trePublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2022Manufacturer: 2021Description: 27 onumrerade sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • still image, text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179770945
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: Valle har ett stort plåster på benet. Orättvist tycker Idde och Ester! Men Ester vet var plåsterlådan finns och som vanligt löser alla tre situationen på sitt eget vis.Maria Nilsson Thore är en av våra mest älskade illustratörer och bilderboksskapare. Hennes stämningsfyllda bildvärldar rymmer storslagna känslor och kluriga små detaljer för både barn och vuxna att upptäcka och förlora sig i. "Alla tre får plåster" är den tolfte fristående delen i serien om "Alla tre" - charmiga och uppskattade bilderböcker i förskolemiljö.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Språktåget - Språkstimulans för yngre barn
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Hova bibliotek Bokpåsar Barn Hcf Referens 45504268097A7
Barnbok Tidaholms bibliotek Språktåget Barn Hcf Checked out 2024-07-23 455002848763C
Barnbok Töreboda bibliotek Språktåget Barn Hcf(yb) Exemplar beställt
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Originalupplaga 2022

Valle har ett stort plåster på benet. Orättvist tycker Idde och Ester! Men Ester vet var plåsterlådan finns och som vanligt löser alla tre situationen på sitt eget vis.Maria Nilsson Thore är en av våra mest älskade illustratörer och bilderboksskapare. Hennes stämningsfyllda bildvärldar rymmer storslagna känslor och kluriga små detaljer för både barn och vuxna att upptäcka och förlora sig i. "Alla tre får plåster" är den tolfte fristående delen i serien om "Alla tre" - charmiga och uppskattade bilderböcker i förskolemiljö.