Heavy duty sewing : en handbok i att konstruera och sy väskor och andra prylar / Anton Sandqvist.

By: Sandqvist, Anton, 1970- [aut]Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: HantverkaPublisher: Stockholm : Natur & Kultur, [2021]Manufacturer: 2021Description: 119 sidor illustrationer 24 cmContent type: text, still image Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789127174962Subject(s): Sömnad | Maskinsömnad | Väskor | Bags | Sewing | Machine sewingGenre/Form: Handböcker, manualer etc. DDC classification: 646.2044 Other classification: Qccc Summary: Heavy-duty sewing handlar om att med nål och tråd, en symaskin och kraftiga tyger göra egna praktiska, slitstarka bruksföremål som ryggsäckar, väskor och verktygsfodral. Boken riktar sig till alla vana hemmasömmare som är sugna på att prova något nytt, men kanske främst till dig som tycker att det verkar kul att sy och kanske har någon idé för ett projekt, men aldrig ens använt en symaskin förut.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker jan 2022
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Töreboda bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Qccc (Browse shelf (Opens below)) Under arbete 45500314826A2
Total holds: 0

Heavy-duty sewing handlar om att med nål och tråd, en symaskin och kraftiga tyger göra egna praktiska, slitstarka bruksföremål som ryggsäckar, väskor och verktygsfodral. Boken riktar sig till alla vana hemmasömmare som är sugna på att prova något nytt, men kanske främst till dig som tycker att det verkar kul att sy och kanske har någon idé för ett projekt, men aldrig ens använt en symaskin förut.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek