Box / Camilla Läckberg, Henrik Fexeus.

By: Contributor(s): Material type: SoundSoundPublisher number: IFCD 1017 | Bonnier AudioLanguage: Swedish Series: Vincent och Mina ; Första delenPublisher: Stockholm : Bokförlaget Forum, [2021]Copyright date: ℗2021Description: 1 CD (17 tim., 19 min.) 14 cmContent type:
  • spoken word
Media type:
  • audio
Carrier type:
  • audio disc
ISBN:
  • 9789137502335
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hc.01/LC
  • Hc.01
Inläsare: Eva RöseSummary: Intensiv spänning av nya författarduon Läckberg Fexeus – första delen i nagelbitande serie. När en kvinna hittas död i en låda som genomborrats av svärd står polisen frågande: Rör det sig om ett urspårat trolleritrick eller ett extremt brutalt mord? Mina Dabiri är polisinspektör vid Stockholmspolisen och tar hjälp av Vincent Walder, mentalist och expert på kroppsspråk och magi. De gör kopplingar till ett tidigare fall, och inser att de jagar en hänsynslös seriemördare som måste stoppas innan offren blir fler. Men Minas och Vincents kantiga personligheter ställer till det. Båda bär dessutom på mörka hemligheter. Deras förflutna tycks höra samman med det som sker och tempot skruvas upp alltmer. De behöver ligga steget före mördaren, lära känna vansinnet för att kunna stoppa det.
Item type: Ljudbok mp3 List(s) this item appears in: _ÅTGÄRDAS CD/MP3
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Ljudbok mp3 Skövde stadsbibliotek Deckare ljudbok Mp3 Vuxen Hc/LC Checked out 2024-08-19 4550007213544
Total holds: 0

Ljudbok (mp3)

Inläsare: Eva Röse

Intensiv spänning av nya författarduon Läckberg Fexeus – första delen i nagelbitande serie. När en kvinna hittas död i en låda som genomborrats av svärd står polisen frågande: Rör det sig om ett urspårat trolleritrick eller ett extremt brutalt mord? Mina Dabiri är polisinspektör vid Stockholmspolisen och tar hjälp av Vincent Walder, mentalist och expert på kroppsspråk och magi. De gör kopplingar till ett tidigare fall, och inser att de jagar en hänsynslös seriemördare som måste stoppas innan offren blir fler. Men Minas och Vincents kantiga personligheter ställer till det. Båda bär dessutom på mörka hemligheter. Deras förflutna tycks höra samman med det som sker och tempot skruvas upp alltmer. De behöver ligga steget före mördaren, lära känna vansinnet för att kunna stoppa det.