Ingen kommer att tro dig : roman / Anna Kölén.

By: Kölén, Anna, 1974- [aut]Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Romanus & Selling, [2021]Manufacturer: 2021Description: 256 sidor 21 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789189051195Subject(s): Sexuella övergrepp | Rättegångar | Sex crimes | RapeGenre/Form: Romaner DDC classification: 839.738 Other classification: Hc.01 Summary: Daphne jobbar som bartender, pluggar litteraturvetenskap och har lovat att aldrig mer dejta. Då möter hon Leo. I honom finner hon både den stora kärleken och en inträdesbiljett till den litterära världen. De gifter sig snabbt och Daphne tror att livet äntligen fallit på plats, när allting ännu en gång brister.Från barndomens småstad bär hon med sig känslan av att inte höra till, av att inte bli trodd. Men när metoo blir ett faktum inser hon att hon en gång för alla måste våga möta det hon så gärna vill stänga dörren om.Anna Köléns debut "Ingen kommer att tro dig" är en spännande och drabbande roman som landar mitt i samtiden.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker juni 2021
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Kavelbro (endast för elever och personal)
Skönlitteratur
Vuxen Hc (Browse shelf (Opens below)) Available 26284541683AB
Bok Töreboda bibliotek
Skönlitteratur
Vuxen Hc (Browse shelf (Opens below)) Available 45500145087BA
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Daphne jobbar som bartender, pluggar litteraturvetenskap och har lovat att aldrig mer dejta. Då möter hon Leo. I honom finner hon både den stora kärleken och en inträdesbiljett till den litterära världen. De gifter sig snabbt och Daphne tror att livet äntligen fallit på plats, när allting ännu en gång brister.Från barndomens småstad bär hon med sig känslan av att inte höra till, av att inte bli trodd. Men när metoo blir ett faktum inser hon att hon en gång för alla måste våga möta det hon så gärna vill stänga dörren om.Anna Köléns debut "Ingen kommer att tro dig" är en spännande och drabbande roman som landar mitt i samtiden.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek