En mammas överlevnadshandbok : insikter & hacks för en enklare och roligare vardag / Vivi Wallin.

By: Wallin, Vivi, 1977- [aut]Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Norstedts, [2020]Manufacturer: 2020Description: 151 sidor illustrationer 23 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789113107561Subject(s): Föräldraskap | Vardagsliv | Barnuppfostran | InstagramDDC classification: 649.122 Other classification: Dogb | Doff | Oac | Dofa Summary: Med över 320 000 följare är Vivi Wallin ett av de största namnen i mamma-segmentet. Med sina omåttligt populära instagramkonton Mammasanningar och Fixa själv har hon skapat en egen oas utan pekpinnar, fylld av gemenskap, humor och pepp för mammarollens alla tänkbara situationer. En mammas överlevnadshandbok innehåller en blandning av hacks, pyssel, charmiga illustrationer och tips på hur du kan göra för att förenkla livet både till vardag och fest. Boken är uppdelad i olika situationer, och med glimten i ögat visar Vivi Wallin hur man med enkla medel kan få den lilla matvägraren att intressera sig för mat, hur den ofta väldigt upphaussade kalasdagen kan avklaras utan att man går under på kuppen och hur resor med barn kan gå från skrik och panik till något som kanske skulle kunna närma sig harmoni. Vivi Wallin delar med sig av egna erfarenheter från föräldraskapets både fram- och baksida, att du inte är ensam även när det känns tungt, att alla tappar tålamodet och att även när du tycker att du är världens sämsta mamma, är du mer än tillräcklig. Det här är rätt bok att ge till alla mammor därute som varken har oändligt med tid, ork eller tålamod att uppfylla alla krav som finns omkring oss varje dag.
Item type: Bok List(s) this item appears in: _ÅTGÄRDAS CD/MP3
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Gullspångs bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Dofa (Browse shelf (Opens below)) Available 800654630307D
Bok Karlsborg bibliotek
Föräldrahyllan
Vuxen Do (Browse shelf (Opens below)) Available 800653438459C
Bok Mariestads bibliotek
Föräldrahyllan
Vuxen Do (Browse shelf (Opens below)) Available 800652385303D
Bok Skövde stadsbibliotek
Tysta rummet plan 2
Vuxen Dog (Browse shelf (Opens below)) Available 80065554617E8
Bok Södra Ryds bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Dog (Browse shelf (Opens below)) On hold 8006534633082 1
Bok Tibro bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Dog (Browse shelf (Opens below)) Available 8006520916664
Bok Töreboda bibliotek
Föräldrahyllan
Vuxen Dofa (Browse shelf (Opens below)) Available 8006548972902
Total holds: 1

Med över 320 000 följare är Vivi Wallin ett av de största namnen i mamma-segmentet. Med sina omåttligt populära instagramkonton Mammasanningar och Fixa själv har hon skapat en egen oas utan pekpinnar, fylld av gemenskap, humor och pepp för mammarollens alla tänkbara situationer. En mammas överlevnadshandbok innehåller en blandning av hacks, pyssel, charmiga illustrationer och tips på hur du kan göra för att förenkla livet både till vardag och fest. Boken är uppdelad i olika situationer, och med glimten i ögat visar Vivi Wallin hur man med enkla medel kan få den lilla matvägraren att intressera sig för mat, hur den ofta väldigt upphaussade kalasdagen kan avklaras utan att man går under på kuppen och hur resor med barn kan gå från skrik och panik till något som kanske skulle kunna närma sig harmoni. Vivi Wallin delar med sig av egna erfarenheter från föräldraskapets både fram- och baksida, att du inte är ensam även när det känns tungt, att alla tappar tålamodet och att även när du tycker att du är världens sämsta mamma, är du mer än tillräcklig. Det här är rätt bok att ge till alla mammor därute som varken har oändligt med tid, ork eller tålamod att uppfylla alla krav som finns omkring oss varje dag.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek