Normal view MARC view ISBD view

Det är vi som är klimatet : hur man räddar världen / Jonathan Safran Foer ; översättning: Nik Ruth Persson.

By: Foer, Jonathan Safran, 1977- [aut].
Contributor(s): Persson, Annika Ruth, 1955- [trl].
Material type: TextTextPublisher: Stockholm : Norstedts, 2020Description: 284 sidor 22 cm.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789113100999.Uniform titles: We are the weather Svenska Subject(s): Boskapsskötsel | Hållbart jordbruk | Klimatförändringar | Djurhållning -- miljöaspekterDDC classification: 636 Other classification: Uhd | Qdf Summary: Vår planet blir varmare och varmare, långsamt men allt snabbare. Och det är mänskligheten som är skyldig till förändringarna. Det är vetenskapen enig om. En del vill inte acceptera det som en sanning. Men vi som litar på forskarna och förfasar oss över klimatkrisen - är vi verkligen villiga att förändra vår vardag för att rädda världen? Jorden har på kort tid blivit till en jättestor farm för att föda mänskligheten med kött och andra animaliska produkter, och det har fått katastrofala konsekvenser. Vi måste rannsaka oss själva och ta itu med vår ovilja att förändra våra vanor till förmån för framtiden. Bara tillsammans kan vi rädda planeten där vi bor. Det är vi som är klimatet är en undersökning av vår tids verkliga ödesfråga, skriven med såväl allvar som humor och där fakta blandas med privata berättelser på ett sätt som blivit författaren Jonathan Safran Foers kännetecken.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Karlsborg bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Uh (Browse shelf) Checked out 2020-06-04 8006483606389
Bok Mariestads bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Uhd (Browse shelf) Available 8006465421460
Bok Skövde stadsbibliotek
Matematik och naturvetenskap plan 2
Vuxen Uhd (Browse shelf) Available 8006489724757
Bok Tibro bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Uhd (Browse shelf) Available 8006487802849
Bok Tidaholms bibliotek
Klimathyllan
Vuxen Uhd (Browse shelf) Available 80064880428E0
Bok Töreboda bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Uh (Browse shelf) Available 8006484908412
Total holds: 0

Innehåller bibliografiska referenser

Vår planet blir varmare och varmare, långsamt men allt snabbare. Och det är mänskligheten som är skyldig till förändringarna. Det är vetenskapen enig om. En del vill inte acceptera det som en sanning. Men vi som litar på forskarna och förfasar oss över klimatkrisen - är vi verkligen villiga att förändra vår vardag för att rädda världen? Jorden har på kort tid blivit till en jättestor farm för att föda mänskligheten med kött och andra animaliska produkter, och det har fått katastrofala konsekvenser. Vi måste rannsaka oss själva och ta itu med vår ovilja att förändra våra vanor till förmån för framtiden. Bara tillsammans kan vi rädda planeten där vi bor. Det är vi som är klimatet är en undersökning av vår tids verkliga ödesfråga, skriven med såväl allvar som humor och där fakta blandas med privata berättelser på ett sätt som blivit författaren Jonathan Safran Foers kännetecken.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek